Webcamgirl worden

Webcamgirl worden doe je vaak pas als je het vak onder de knie hebt en ervoor zorgt dat je niet voor verrassingen komt te staan. We behandelen hieronder een aantal zaken die je moet weten alvorens je écht een webcamgirl wordt.

Hoe verdien je geld?

Geld verdienen op internet is niet altijd even makkelijk, tenzij je begint aan webcammen. Het wordt gedaan door mensen over de hele wereld, maar je kunt ook mensen van over de hele wereld bereiken met jouw lichaam. Je kunt mensen vermaken met een leuke erotische show, chatten met geile mannen en misschien zelfs afspreken met mannen als je dat wilt. Dat laatste is natuurlijk niet verplicht. Webcamgirl worden is vrij simpel en je kunt zelf bepalen wat je wel en wat je niet doet. Dat is natuurlijk wel erg prettig. Hoe verdien je dan geld? Nou, mannen betalen ervoor om jou op de cam te zien. Wat je doet op de cam bepaalt hoeveel geld je verdient. Dus alleen in je sexy lingerie zitten zal niet altijd genoeg zijn. Soms is jezelf plezieren op de cam ook nodig of als je iets anders geils in gedachten hebt, dan is dat natuurlijk ook prima. Whatever you want.

Veel informatie over webcamwerk kun je vinden op webcamwerkonline.nl

Hoe werkt webcammen?

Je kunt op verschillende websites geld verdienen met webcammen. Webcamgirl worden kan bijvoorbeeld bij pikant.nl of bij islive.nl. Hier verdien je geld door mensen te vermaken op de webcam. Deze webcamsites hebben leuke mensen nodig om geld te verdienen. Dus je deelt de opbrengsten met de website waar je op staat. Wat jij verdient, verdienen zij ook. En zo werkt het voor iedereen super goed. Zodra je staat ingeschreven op bijvoorbeeld pikant.nl en je chatroom opent komen er mensen in je chatroom. Als je genoeg mensen kunt verleiden om met je in een geile sessie te gaan zitten ga je geld verdienen. De initiële chat is gratis. De mensen aan de andere kant van de camera willen natuurlijk eerst weten of ze meer van je willen. Vind je een voorstel dat een van de mensen geeft leuk om uit te voeren? Dan doe je het! Je kunt ook een prive chat starten tegen betaling. Jouw klanten betalen je dan per minuut of soms zelfs per seconde. Dit gebeurt vanuit een balans dat de mensen storten met bijvoorbeeld iDeal of een andere betaalmethode.

Het komt er dus op neer dat je via de gratis chat mensen probeert te verleiden om met jou in een prive sessie te komen. Dat is waar je jouw geld verdient. Verder kun je ook nog donaties ontvangen, die ontvang je als de mensen waarmee je chat jou leuk vinden en je verzoekjes sturen. Hier hoef je niet altijd wat speciaals voor te doen trouwens, het is maar net hoe goed je het doet op de camera en wat je kijkers van je vinden. Het is gewoon een extra stukje waardering bovenop de mogelijke private sessies die mensen met je kunnen boeken.

Kijk dus gauw eens op islive.nl of pikant.nl en meld je aan als een van de nieuwe camgirls. Webcamgirl worden is eenvoudig. Geld verdienen is ook prima te doen. Dus zoek je nog een nieuwe gig? Here’s your chance!